Word Teamleider Logistiek bij A.S. Watson in Ede

Jij hebt oog voor ieder teamlid. Je weet exact wat nodig is om het beste in hen naar boven te halen. Het liefst werk je in een moderne en snel veranderende e-commerce omgeving. Ontdek wereldbedrijf A.S. Watson en ga aan de slag als Teamleider Logistiek.

Ja, dat wil ikStuur link naar je e-mail

Word Teamleider Logistiek bij A.S. Watson in Ede

 • Bouwen aan een divers team
 • Een ultramodern wereldbedrijf 
 • Verschil maken met jouw verbeteringen
Ja, dat wil ikStuur link naar e-mail

Dit zijn de voordelen voor jou

 • Je geeft leiding aan een groep met uiteenlopende opleidingsachtergronden, leeftijden en uit verschillende culturen.
 • Het distributiecentrum is voorloper in automatisering en robotisering. De snel veranderende omgeving geeft onwijs veel variatie.
 • Je kunt je verbeter ideeën uitvoeren en maakt direct verschil, op menselijk vlak én in bedrijfsprocessen.
 • Onze webshops groeien hard en jij maakt de nieuwste ontwikkelingen als eerste mee.
 • Jij helpt teamleden groeien en bouwt aan je eigen, solide team.

Dit ga je doen

Je werkt in het logistieke hart van onze Kruidvat & Trekpleister webshops en bent supervisor van een deelproces, zoals inpakken of producten inruimen. Je stuurt 25 tot 45 magazijn- en logistiek medewerkers aan (vast en flex) en wordt ondersteund door je Meewerkend Teamleider.

Meer dan de helft van de tijd ben je op de werkvloer, los je ad hoc situaties op en zoek je naar procesverbeteringen. Daarnaast coach je, motiveer je en voer je ontwikkel gesprekken. Zo weet je precies wat jouw team nodig heeft.  

Dit is wat we je bieden

 • Salaris tot € 3.663,- o.b.v. 37,75 uur (incl. 10% onregelmatigheidstoeslag).
 • Direct een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Door afwisselende shifts ben je om de week in de ochtend vrij, de andere week vroeg in de middag (ma t/m vr 07.00 – 15.00, 15.00 – 23.00 of 17.00 – 01.00).
 • Goed inwerktraject.
 • Interne doorstroom wordt gestimuleerd. Groei door naar Procesengineer, Planner of wordt Teamleider op een andere afdeling.
 • Groot opleidingsaanbod vanuit onze e-learning omgeving en de eigen A.S. Watson Academy.
 • Korting op verzekeringen en 10% korting bij Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL.

Dit breng je mee

Minimaal een afgeronde MBO opleiding. Daarnaast heb je ervaring met leidinggeven aan grotere groepen. Dit kan in verschillende sectoren zijn geweest: van de zorg tot aan supermarkt. Hier was jij eindverantwoordelijk voor hun functioneren. Jij hebt dus ervaring met beoordeling- en functioneringsgesprekken en is het een pré als je ervaring hebt met verzuim. 

Je wilt verschillende shifts werken, hebt een flexibele houding en kunt snel beslissen. Incidenteel, bij pieken, ben je bereidt nachtdiensten te werken en/of op zaterdag. Daarnaast is het belangrijk dat je uitstekend Nederlands spreekt. 

Reageer vandaag nog!

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse of vragen? Laat je gegevens achter en Mireille vertelt je graag meer over jouw mogelijkheden.  Stuur link naar je e-mailStuur link via Whatsapp

  Vragen? Neem contact op met Mireille

  Is dit nog niet het moment voor jou om over te stappen maar ben je wel nieuwsgierig? Of wil je meer weten over de functie? Neem dan gewoon eens contact op. Je kunt mij bellen, appen of mailen.

  Mireille Hulzebos
  Recruiter

  T: 06-22 67 75 09

  Neem contact op via WhatsappStuur een e-mail naar Mireille

  Over A.S. Watson Benelux

  A.S. Watson Benelux is marktleider in Health & Beauty en het wereldbedrijf achter o.a. Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper. In het ultramoderne distributiecentrum in Ede wordt gewerkt met verregaande automatisering en robotisering, zoals het werken met de nieuwste autonome pickrobots. 

  Mocht e-commerce niets voor jou zijn, hebben we nog een retail distributiecentrum in Heteren, waar je ook als Teamleider kunt werken. Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met Mireille.